Фасадно рамково скеле под наем

Фасадно рамково скеле под наем

Продукти Наличност: Цена за ден/кв.м при период: 1 ден 1 месец
Фасадно рамково скеле Договаряне

Направи запитване

Снимки

ЗАБЕЛЕЖКА: Цената на наема се определя в зависимост от срока на наемане.

Цените са без ДДС.

Обява в OLX.bg: Тук


Описание

Фасадно рамково скеле Layher SpeedyScaf е бързо сглобяемо скеле с горещо поцинковани стоманени рамки и перфектни стоманени пътеки. Намира широко приложение за извършване на зидарски, мазачески работи, реставрации, облицовки, бояджийски и ремонтни дейности. Както и за монтажни работи на стоманени конструкции.

Широката гама от принадлежности позволява заскеляването на сгради с разнообразни размери в план и височина. Допълнителните елементи, като къси рамки, тесни рамки, К-рамки, конзоли, премостващи ферми, позволяват да се преодолеят наклони на терена или да се прескочат еркерни издавания, козирки и т.н. При необхосимост от създаване на предпазен проходен тунел за преминаване на пешеходци в комплекта на скелето се предвиждат проходни рамки с широчина 1,50m. При наличие на препядствие по фасадата на сградата могат да се използват премостващи ферми с дължина 4,00m. , 5,00m. или 6,00m. Високото качество на системата се базира на оптималната ергономична конструкция, свойството на материалите за дълъг живот и логиката на монтажа, която на практика изключва грешки при сглобяването. Скелето се укрепва чрез анкери в стените.

* Предимствата при използването на Фасадното рамково скеле Layher SpeedyScaf са:
1. Малко собствено тегло.
2. Позволява бърз монтаж и демонтаж.
3. Здраво захващане на платформите.
4. Гъвкавост изразяваща се в различни ширини на рамките, четири дължини на пътеките и богата гама допълнителни елементи.
5. Увеличено допустимо натоварване на стоманените платформи 200- 300 кг/м2
6. Обезопасено по Европейските стандарти.